Events – RIF

ESEMÉNYEK

Az EFIKOT egy olyan vándorkonferencia, amelyet minden évben különböző városokban szervezünk meg és fő célközönségünk a fiatal, erdélyi vállalkozói réteg, amelynek így lehetőséget biztosítunk a találkozásra, eszmecserékre és új üzleti kapcsolatok kialakítására.
Az idei konferencia témája az innováció és ennek hatásai a különböző iparágakban, szektorokban, de a tudásátadás és csere mellett lehetőség lesz azonos érdeklődési körrel rendelkező személyek megismerésére és az előadókkal való személyes találkozásra is.

Időpont: 02.03.2024

Helyszín: János Zsigmond Unitárius Kollégium, Kolozsvár

Jegy ára: 149 RON

Te se maradj le december 13.-án a második Koktél Estről, melynek előadója Sándor Krisztián lesz, a téma pedig a fiatalon való vállalkozás tapasztalatai, illetve önmagában egy vállalkozás elindításához szükséges kezdő lépések köré fog épülni.

Ha ez nem lenne elég, akkor a pult mögött dr. Szász Levente fog azon dolgozni, hogy a résztvevők valami igazán felejthetetlen italban részesüljenek, így a kulináris élmény garantált.

Időpont: 13.12.2023

Helyszín: XPonential, Kolozsvár

Jegy ára: 50 RON (RIF tagoknak 30 RON)

RIF tagsággal rendelkezők

RIF tagsággal nem rendelkezők

Te se maradj le november 8-án az első koktél estről, melynek előadója dr. Csíki Ottó lesz, a téma középpontjában pedig az autóipar és annak fenntarthatósága áll. 

A pult mögött dr. Szász Levente fog azon dolgozni, hogy a résztvevők valami igazán felejthetetlen italban részesüljenek, így a kulináris élmény garantált. 

Időpont: 08.11.2023

Helyszín: XPonential, Kolozsvár

Jegy ára: 30 RON