ARCHIVUM – RIF

ESEMÉNYEK ARCHÍVUMA

->

Test event

->

teszt

->

CAPITALL

CAPITALL

A CapItAll is egy új eseményünk, amit 2022 első hónapjaiban kerül lebonyolításra. Ez az esemény Erdélyi magyar fiatal vállalkozóknak vagy vállalkozni vágyó fiataloknak szánt pitch verseny, ami keretén belül lehetőségük nyílik elnyerni egy kockázati tőkebefektetést, amely segít elindítani a vállalkozást vagy a befektetés által sikerül továbbfejleszteni a vállalkozásukat. Célközönségünk 20-30 év közötti, erdélyi fiatal vállalkozók….

Bővebben

Efikot

Az EFIKOT a RIF évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója. Az EFIKOT története során nagyon sok neves előadásnak és szakembernek adott helyet, fontos szerepet játszva az erdélyi fiatal közgazdász és vállalkozói réteg nevelésében, képzésében, kapcsolatainak építésében. A rendezvényre az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők – magyarországi, vajdasági és felvidéki fiatal magyar…

Bővebben

Gastro Show

Az esemény során, a helyi termékek ismertetése és kóstolása mellett rövid előadást tart a helyi termelő a vállalkozás fejlődéséről, a termelés folyamatáról, a termékekről és a piacról általában. Mindig más termékeket igyekszünk elhozni az érdeklődőknek….

Bővebben