RÓLUNK – RIF

JÓ, HA TUDOD:

->

MIRŐL IS SZÓL A RIF?

->

ELNÖKSÉG

->

ORSZÁGOS HÁLÓZAT

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Miről is szól a RIF?

A RIF egyesület 2012 óta folytatja megszakítás nélkül tevékenységét és minden évben több tucat szakmai eseményt szervez meg, amelyek nemcsak a tagság számára nyitottak, hanem az érdeklődők számára is. Ezen események közül kiemelendő a RIF éves konferenciája, az EFIKOT (Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója) és a szakmai táborunk, az Összeriffenés, de három évente a KÁMFOR (Kárpát-medencei Fiatal Közgazdászok Találkozója) nemzetközi konferenciát is megszervezi az egyesület, amely a magyarországi és a felvidéki partnerszervezetek közös konferenciája.

A RIF jövőképe

A RIF képzései és programjai által olyan gyakorlati tudást és egy erős kapcsolati tőkét szeretne biztosítani a tagjai és az érdeklődők számára, közben pedig a fiatal vállalkozói szféra formálására is nagy hangsúlyt akarunk fektetni.

Elnökség

Tankó Attila - elnök
Máthé Orsolya - alelnök
Oláh Ildikó - alelnök
László Zoltán - alelnök
Péter István - alelnök

Országos hálózat:

A következő városokban van tagszervezetünk: Kolozsvár, Nagyvárad, Marosvásárhely, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Szatmárnémeti, Bukarest. A jövőben további erdélyi városokban is szeretnénk tagszervezeteket létrehozni.